Vote for us!
BGtop
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Преди една седмица /Tate and Darcy/
Sat May 17, 2014 7:24 pm by Darcy.

» Psychopath is better than no path. (Vienna&Tate)
Fri May 16, 2014 6:34 pm by vienna;

» Why the rush?
Fri May 16, 2014 6:33 pm by Blaze.

» U're in your bed, I'm in my bed, someone of us is in the wrong place... (Tate & Emery)
Thu May 15, 2014 6:41 pm by Emery Blake

» Станете наши приятели.
Tue May 13, 2014 6:02 pm by Darcy.

» My lovely place.
Tue May 13, 2014 11:49 am by Blaze.

» Търся си всичко.
Tue May 13, 2014 5:11 am by Tate.

» Търся си другарче за РП.
Mon May 12, 2014 3:18 pm by Darcy.

» Говорилня.
Sun May 11, 2014 11:34 am by Emery Blake

Forum’s Team.
Администратори

Анабела Евърдийн
Директор на Академия
"Св. Владимир"
Елемент: Дух
21ageСкарлет Рийвс
Директор на Академия
"Св. Владимир"
Елемент: Огън
Age: 23

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 20 on Thu May 08, 2014 8:54 pm

-Emery Blake-

Go down

-Emery Blake-

Post by Emery Blake on Tue May 06, 2014 8:46 am

Лик: Emily VanCampИме: Емъри Блейк  /Ем, Емс/
 
Години: 16
 
Раса: Морой 
 
Елемент: Вода
 
Характер: Емъри е мила и забавна или поне през по голямата част от времето. Понякога може да бъде много голям инат, но тя смята това за положителна черта от характера й. Би направила всичко за хората, които обича. Ако някой ги нарани може да бъде доста отмъстителна. Лесно разчита хората и ги преценява от един поглед. Относно любовта, Емъри не се влюбва лесно. Тя не е от тези момичета, които падат в краката на „готините” момчета и се разтапят като някое мине покрай тях или случайно ги удостои с вниманието си. Има приключенски дух и обича опасностите и мистериите. 

Външен вид: Емъри има руса коса, която обича да държи пусната. Очите й са тъмнокафяви. Стилът й е елегантен и изискан. Доста често можеш да я видиш с рокля. Също обича да носи бижута.
 

История: Емъри Блейк. Момиче отраснало в богато семейство, на което нищо не му е липсвало. Нищо освен родителите му. Майката и бащата на Емъри често пътуваха по работа, но през времето в което си бяха вкъщи почти не се отделяха от дъщеря си. Като единствено дете в семейството, тя получаваше цялото внимание и беше заобиколена от слуги, които се грижеха да получава всичко. Една вечер Ем беше в стаята си и четеше. Обожаваше да чете. Чуха се звуци и писъци от долния етаж. Тя стана и тихо излезе от стаята си. Беше уплашена. Гледката, която се разкри пред нея беше ужасяваща. Едва на 10 тя стана свидетел на убийството на родителите си. Тя знаеше какви бяха убийците- стригои. Знаеше и че скоро тя ще бъде следващата им мишена. Изведнъж усети нечия ръка на рамото си и в гърлото й се нададе писък, но ръката запуши устата й. Беше икономът. Той я хвана и прекоси коридора. От там я поеха двама пазителя, които я изведоха от къщата, качиха я в колата и потеглиха. Следващите няколко години тя прекара в имението на чичо си. Той се грижеше за нея и двамата станаха много близки. Но вечерта на нападението не се избиваше от главата й. Не обичаше да говори за това с никой. Тя мразеше стригоите, ненавиждаше ги. Имаше една единствена цел: да намери убийците на родителите си и да ги накара да страдат, дори това да коства живота й. Започна да се обучава на бойни изкуства. Колкото и крехка да изглеждаше поради факта, че е морой, тя беше доста силна физически. И така след време дойде моментът, в който се озова в академията Св. Владимир- училището за вампири, където щеше да развие уменията си и когато завърши- да изпълни обещанието, което си беше дала.


...Our past defines who we are...
avatar
Emery Blake
First year.
First year.

Posts : 32
Join date : 2014-05-04

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum