Vote for us!
BGtop
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Преди една седмица /Tate and Darcy/
Готови герои EmptySat May 17, 2014 7:24 pm by Darcy.

» Psychopath is better than no path. (Vienna&Tate)
Готови герои EmptyFri May 16, 2014 6:34 pm by vienna;

» Why the rush?
Готови герои EmptyFri May 16, 2014 6:33 pm by Blaze.

» U're in your bed, I'm in my bed, someone of us is in the wrong place... (Tate & Emery)
Готови герои EmptyThu May 15, 2014 6:41 pm by Emery Blake

» Станете наши приятели.
Готови герои EmptyTue May 13, 2014 6:02 pm by Darcy.

» My lovely place.
Готови герои EmptyTue May 13, 2014 11:49 am by Blaze.

» Търся си всичко.
Готови герои EmptyTue May 13, 2014 5:11 am by Tate.

» Търся си другарче за РП.
Готови герои EmptyMon May 12, 2014 3:18 pm by Darcy.

» Говорилня.
Готови герои EmptySun May 11, 2014 11:34 am by Emery Blake

Forum’s Team.
Администратори

Анабела Евърдийн
Директор на Академия
"Св. Владимир"
Елемент: Дух
21ageСкарлет Рийвс
Директор на Академия
"Св. Владимир"
Елемент: Огън
Age: 23

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 20 on Thu May 08, 2014 8:54 pm

Готови герои

Go down

Готови герои Empty Готови герои

Post by Scarlett Reeves on Tue May 06, 2014 7:38 pm

Всеки герои има правото да пуска готови герои в тази тема. Който иска да вземе готов герои трябва да иска позволението на потребителя, който го е пуснал и администратор.


You're the one that I love
and I'm saying Goodbye
Готови герои 9vb3gh
Готови герои 2ah7dlh
Scarlett Reeves
Scarlett Reeves
Director of "St. Vladimir"
Director of

Posts : 57
Join date : 2014-05-05

Back to top Go down

Готови герои Empty Re: Готови герои

Post by Blaze. on Thu May 08, 2014 9:33 pm

Лик и снимка: Подлежи на обсъждане.  
Име: Никълъс Майкълсън
Години: 20
Раса: стригой - бивш дампир

Характер:
Като дампир: Още от малък винаги е бил загрижен, за други. Винаги се опитвал да се грижи максимално много за тези, които обича и дори е готов да даде животът си за тях по всяко време. Рядко избухлив, внимателен и винаги съсредоточен той е бил перфектният пазител. Въпреки че това никога не му е пречело от време на време в редки моменти да се отпуска и да разнообрази малко ежедневието си на пазител.
Като стригой: Безмилостен, силен и изключително жаден за власт. Той се е превърнал в перфектната машина за убиване и не се подчинява на никого. Има си свой виждания и цели. Движисе в групи само когато му е изгодно и не мисли за никой друг освен за своята собствена изгода.
История: Ник е живял дълго време във Франция и на 10 го пращат в академия св. Владимир, където прекарва част от детството си и тийнейджърските си години. Той е от типичното семейство на дампири. Майка му е дампир, а баща му е незнаен морой, чието име не знае и нокаго не е срещал. Въпреки обикновенното си потекло в академията той има изключително интересни преживявания.
Като малък често се забърква в неприятности и доста пъти е заплашван да бъде изключен, а като тийнейджър почти всички момичета в академията са били минали през неговото легло. Обаче, когато става на 17 и разбира че майка му е убита от стригой, той взима решение да си отмъсти за нея. От плебой и момче пред изключване той се превръща в пример за всички негови връстници и завършва академията с отличен, въпреки че не един път е мислил да напусне и да стане необещан... За това и не иска да бъде пазител на някое кралско мамино синче и се радва, когато е значен да бъде пазител на едно обикновенно семейство.
Тогава се появява друга причина за живот освен целта да убие колкото се може повече стригой. Александрия, въпреки че е едва на 15 има остър ум и невероятен характер, които го пленяват, но той не може да си позволи да й бъде нещо повече от приятел и пазител... Животът му съвсем се преобръща, когато семейството е нападното от стригой и родителите убити, той се опитва да спаси Алекса, но го пленяват и превръщат в стригой.
В началото единствената му мисъл е била за кръв, после за жени и власт. Иска всичко, което не е могъл да има, когато е бил дампир... Това включва и Алекса... за това той се връща в Монтана търсейки начин да я превърне.

Важно: Човека, който вземе героя е пряко свързан с моя герой, така че ще пишем редовно. Трябва да е редовен и да пише хубави постове от поне 10 реда. Приемат се предложения за промени в историята и характера.


Last edited by Blaze. on Fri May 09, 2014 10:05 pm; edited 1 time in total
Blaze.
Blaze.
First year.
First year.

Posts : 34
Join date : 2014-05-05

Back to top Go down

Готови герои Empty Re: Готови герои

Post by vienna; on Fri May 09, 2014 8:15 pm

ДЖОНАТАН "ДЖЕЙС" ИВАШКОВ

Готови герои Max-11


“Никой не избира злото, защото е зло.
Той просто го бърка с щастието – доброто, към което се стреми”
- Мери Уолстънкрафт

Раса: Морой | Години: 21 | Елемент: Дух | Лик: Макс Айрънс

Помня кога за пръв път срещнах Джонатан Ивашков. Образът му все още е отпечатан върху клепачите ми. Очите му, пламъците в тях… Джейс бе единствен по рода си, невероятен. И всички го знаеха. Всяко момиче го желаеше, всяко момче му подражаваше. Но каквото и да правеха, никой не можеше да достигне дори и една стотна от нивото му.
Всички си мислеха, че той има всичко. Пари, приятели, жени. Завиждаха му, искрено мечтаеха да са на негово място. Ала те не знаеха нищо. Мъжът, когото всички виждаха, когото всички си мислеха, че познават, бе просто една фасада, иззад която никой не можеше да надникне. Една измислена личност, която непрекъснато се преструваше. Винаги бе едно и също. Джейс надяваше маската и не допускаше никого близо до себе си.

Истината бе, че той бе увреден, а това го правеше различен. Опасен. Бе оставил самотата и гнева да го погълнат, да го завладеят. В последните месеци от моройския му живот те бяха тези, които го контролираха. Диктуваха действията му, съсипваха го. Болката винаги го съпътстваше, а духът просто я усилваше – тласкаше го към токсичната лудост. Накрая той просто я прие.

Фамилията на Джейс е Ивашков и точно това бе най-голямото му нещастие. Бе израснал сам, никой не се интересуваше от него. Родителите му копнееха за престола, изгубени в своя блян. Бяха се затворили в своя свят, изгубени в илюзия. А той бе като в клетка, затворен измежду златните решетки, копнеещ за свобода. Та той бе обсебен от нея.

Искаше семейство, но те - него не.

В началото си мислеше, че не специализира нищо. Разбира се, не бе учуден, тъй като го очакваше. Всички му се подиграваха. Точно това отключи могъществото му.

Духът го промени. Джонатан бе принуден да посегне към всякакви видове опиати, отчаян от състоянието си. Затвори се в себе си, което започна да привлича хората около него. Бе толкова магнетичен и харизматичен. Очите му можеха да примамят всеки в убийствената си клопка. Когато погледнех в тях, се давех. Бяха тъмни и дълбоки, мрачни като душата му. Дърпаха ме все по-навътре като мъртво течение, спирайки дъха ми.

Арогантността и сарказмът бяха неговото убежище. Никога не показваше слабост или уязвимост. Страхуваше се, че някой може да открие същността му, затова прикриваше емоциите си зад ледена маска. Непрекъснато се бореше със себе си, с духа, с хората около него. Бореше се с желанието да унищожи себе си, да приключи с всичко.

Бе напълно сам. Изгубен. След като множество пъти бе опитвал да удави демоните си в алкохол, накрая се бе отказал и ги бе оставил да го сринат. За него нямаше светлина.

Бе сред толкова много хора, ала въпреки това… сам.

Не знам това ли го подтикна към решението му, или пък може би бе импулс, породен от моментния му гняв.

Една вечер нещо просто прещрака. Уби хуманността му.

Джейс бе продал душата си, за да стане стригой. За да стане чистото Зло.

Нямам идея какво се случи с него след това.

Една от приятелките ми, Виена Мориарти, го бе срещнала. Не пожела да разкрие пред никого при какви обстоятелства, ала планът й ми бе ясен. Просветна ми веднага, след като видях омагьосания сребърен кол.

Тя смяташе да го спаси. Виена бе твърдоглава и често действаше, без да мисли, но това надскачаше всички граници. Обричаше се на смърт.

Никой не разбра как го бе постигнала, как отново го бе превърнала. Защо го бе направила.

Единственото нещо, което бе казала относно постъпката си бе “Живот за живот.”.

И двамата си останаха загадка за мен.


Допълнителна информация:
Джонатан е влюбен във Виена Мориарти.


Изисквания: Човекът, който вземе героя, трябва да пише смислени и дълги постове. Също така трябва и да е готов да пише с Виена. Ликът не подлежи на обсъждане. Промени по героя могат да бъдат правени след допитване.
Готови герои Tumblr_n57vcrYgx41rhf88po1_250 Готови герои Tumblr_n57vcrYgx41rhf88po2_250____________________________________________
YOU CAN'T SLEEP, YOU CAN'T EAT.
THERE'S NO DOUBT, YOU'RE IN DEEP.
YOUR THROAT IS TIGHT, YOU CAN'T BREATHE.
ANOTHER KISS IS ALL YOU NEED.
vienna;
vienna;
First year.
First year.

Posts : 62
Join date : 2014-05-07

Back to top Go down

Готови герои Empty Re: Готови герои

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum